Anläggning

Hos Spakarps Plantskola

hittar du nyheterna för din trädgård, såväl som torpets klassiska växter. Inköpen, som sker med stor omsorg, garanterar de bästa växterna. Vi hjälper dig att välja vad som är rätt för just din trädgård.

Vi på Spakarps plantskola hjälper er även med olika praktiska delar.

Hembesök -Konsultation

Här går vi tillsammans igenom trädgården med er, kollar igenom de olika delarna. Diskuterar idéer, föreslår åtgärder. Förhoppningsvis öppnar vi nya fönster och perspektiv. Tillsammans löser vi små som stora utmaningar. Av oss får ni alltid goda råd. Konsultation 1295kr debiteras med milersättning. Den som gör konsultationer är trädgårdsmästare Simon Larsson.

Planering av din trädgård

Här börjar vi med en konsultation. Därefter planerar vi trädgården åt er med bilder, och skisser över trädgården. Ni för växtförslag, storlekar och hur ni ska gå till väga. Skisserna kostar 995kr/h , hur lång tid det tar beror på tomtens omfattning och era behov.

Planteringar av delar och hela trädgårdar. 585kr/h samt resekostnader.
Beskärning av fruktträd och prydnadsbuskar (Feb-Mars) 695kr/h exklusive Rut avdraget som ger 50% i arbetskostanden. Resekostnader tillkommer med 100kr/mil

Våran vision

Att skapa en blomstrande plantskola och en härlig miljö för alla att besöka! Vi vill ge våra kunder den hjälp de behöver för ett lyckat resultat, oavsett om det gäller plantering av fruktträd, anlägga rabatter, tipsa om perenner eller plantera en balkonglåda.

Hört från kund

Ett fantastiskt fint ställe med växter som prunkade!
//Lotta

Mycket nöjd med mina fruktträd jag köpte!
// Sten A

Fin miljö att besöka. För oss som barnfamilj var det toppen.
// Fam Olsson

Jag hade noterat några plantskolor på resa mellan Oskarshamn och Göteborg och stannade till här och där. De flesta har blivit som varuhus men Spakarp var något helt annat. Precis som en planskola ska vara, som många såg ut när jag var barn. Jag blev helt varm i själen när kom in i denna Edens lustgård. massor med egna alster, ovanliga bär- och fruktträd, med rötter i vårt lands kultur-historia. Av botaniska trädgårdar är Visby Botan min favorit, tyst och lugnt, man kan höra en koltrast byta träd. Spakarps plantskola har lika stort värde, man ser allt slit som lagts ner av ägarna för vår glädje, man får sinnesro.
// Peder Jacobsson Fröjel Bottarve